Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής των προϊόντων:

1. Με Κάρτα. Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα. Παρέχουμε την επιλογή πληρωμής με κάρτα μέσω της υπηρεσίας Stripe σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Υποστηριζόμενες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, Diners, Discover. Επίσης υποστηρίζουμε πληρωμές με Apple Pay & Google Pay.

2. Με Paypal. Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί είτε στην κάρτα είτε στο λογαριασμό Paypal σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στη χρήση των στοιχείων σας από την PayPal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

3. Με αντικαταβολή. Δεν προσφέρουμε πλέον την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους διακόψαμε αυτή τη μορφή αποδοχής πληρωμών:

  • Οι ακυρώσεις/επιστροφές αντικαταβολών οδηγεί σε σπατάλη πόρων
  • Παράδοση χωρίς επαφή
  • Επιπλέον κόστος που επιβαρύνει τους πελάτες
  • Οι ακυρώσεις/επιστροφές αντικαταβολών μπορούν να καταστρέψουν τα προϊόντα λόγω της επιπλέον απόστασης που θα πρέπει να διανύσει το πακέτο πίσω σε εμάς

4. Με κατάθεση – έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

  • Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR11 0172 1440 0051 4405 8106 895 SWIFT(BIC) PIRBGRAA
  • Τράπεζα Alpha Bank με IBAN GR11 0140 2030 2030 0200 2003 124 SWIFT(BIC) CRBAGRAA
  • Εθνική τράπεζα με IBAN GR96 0110 1440 0000 1440 0488 012 SWIFT(BIC) ETHNGRAA

Το όνομα δικαιούχου είναι Στυλιανή Κατσογιάννη (στην αιτιολογία παρακαλούμε προσθέστε τον ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας και έπειτα να μας στείλετε με email το καταθετήριο στο sales@aquantum.gr για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση, μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα προχωρήσουμε με την αποστολή της παραγγελίας σας).

*Σημαντικό: Παρακαλoύμε σημειώστε ότι σε περίπτωση αποστολής της πληρωμής σας από άλλη τράπεζα, χρειάζεται να επιλέξετε “Χρέωση Εξόδων Αποστολέα” (OUR) και όχι “Χρέωση Εξόδων Παραλήπτη” ή “Από Κοινού”, διότι το έμβασμα θα φτάσει σε εμάς μειωμένο και δε θα μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας. Καταθέτοντας τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μέρες έως ότου εγκριθεί το ποσό που αποστείλατε.

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ: Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλώ σημειώστε ότι δεν υποστηρίζεται η χρήση της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής. Οι παραγγελίες με έκδοση τιμολογίου προεξοφλούνται.

Σε περίπτωση πραγματοποίησης αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αξίας άνω των 500€ σύμφωνα με τον Ν.4446 (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή και η εξόφληση της μετρητοίς. Η συναλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τις επιλογές 1, 2 και 4 (Κάρτα, Paypal ή κατάθεση – έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό).

Η Aquantum.gr μπορεί να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση μεταβολής τιμήματος προϊόντος που έχετε παραγγείλει η χρέωσή σας γίνεται με την ισχύουσα τιμή κατά την παραγγελία του προϊόντος.

Σημείωση: Η Aquantum ΔΕΝ κρατάει τα στοιχεία της κάρτας σας! Όλες οι συναλλαγές είναι ασφαλείς και κρυπτογραφημένες.

ασφαλείς τρόποι πληρωμής