Μασάζ Άγγιγμα της Πεταλούδας™

Το Μασάζ Άγγιγμα της Πεταλούδας™ είναι μία εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική θεραπευτικού μασάζ μέσα από πολύ απαλά αγγίγματα. Είναι μία ήπια, μη επεμβατική τεχνική που βοηθάει στην αποκατάσταση της ροής της ενέργειας στο σώμα, υποστηρίζει τον άνθρωπο στην επιλογή του για αλλαγή και θεραπεία και δίνει φροντίδα σε κάθε ηλικία, συμπεριλαμβανομένης της βρεφικής.

Η απλότητα του συγκεκριμένου εργαλείου καθώς και το ότι δεν απαιτείται πολύ χρόνος για την εφαρμογή του (10-12 λεπτά) κάνει την εκμάθησή του και την εφαρμογή του εύχρηστη και προσιτή σε όλους ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Μία πολύ χρήσιμη τεχνική που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι στα παιδιά μας (και όχι μόνο) που ενισχύει το δεσμό ανάμεσα στο γονέα και το παιδί και βοηθάει στην αποκατάσταση της ροής ενέργειας μετά απο τραυματικές εμπειρίες (πχ προβλήματα κατά τη διάρκεια της σύλληψης, της ενδομήτριας ζωής, της γέννας, μετά από γέννα με καισαρική, απομάκρυνση του παιδιού από τη μητέρα μετά τη γέννα, μετά από ασθένειες, εγχειρήσεις, τραυματισμούς, απλά για χαλάρωση ή για τόνωση ανάλογα με τις ενεργειακές ανάγκες του ατόμου που δέχεται το μασάζ κτλ).

Η Δρ Εύα Ράιχ αναφερόταν συχνά στη φράση “Glow and Flow”. Που σημαίνει πως η Ενέργεια της Ζωής που λάμπει στο κέντρο της ύπαρξής μας είναι να ρέει ελεύθερα προς τα έξω και να επεκτείνεται στο ενεργειακό μας πεδίο.

Η απλότητα του συγκεκριμένου εργαλείου είναι που το καθιστά τόσο αποτελεσματικό και απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει τη διάθεση να προσφέρει φροντίδα με ήπιο τρόπο στον άνθρωπο ή και στον εαυτό του μιάς και λειτουργεί και ως εργαλείο αυτοβοήθειας.

webinar

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να ενημερώνεσαι για νέα, προϊόντα, άρθρα και αποκλειστικές εκπτώσεις!

απαραίτητο *

Είμαστε ήδη 133! Δεν θα σου στείλουμε spam! Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.