Dynamic Quantum Life Energy

Η μέθοδος DQLE (Dynamic Quantum Life Energy) αποτελεί ένα συνδυασμό από πολλά επιστημονικά πεδία (Κβαντική Φυσική, Κβαντική Βιολογία, Μαθηματικά, Φιλοσοφία) αλλά και διαφόρων εναλλακτικών/ολιστικών θεραπειών και τεχνικών που βασίζονται τόσο σε επιστημονικές έρευνες αλλά και στη γνώση και τη σοφία που είχαν οι πρόγονοί μας (αρχαίοι λαοί) ή οποία «χάθηκε» (παραμερίστηκε) στο πέρασμα των χρόνων, θέτοντας τη βάση ώστε να αφυπνιστεί το εσωτερικό μας κομμάτι και να συντονιστεί με τον πυρήνα μας και τη ζωή.
Η DQLE παρέχει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να συνδεθεί με το πνευματικό του κομμάτι (Ανώτερο Εαυτό, Θεό, Θεϊκό κομμάτι, Αγγελική φύση, Ενθύμηση) και να καλλιεργήσει την πλήρη ευθύνη εαυτού ώστε συνειδητά πλέον να επιλέγει την πραγματικότητα του. Μέσω της DQLE δημιουργούμε τις προϋποθέσεις ώστε να προάγουμε την ενεργειακή σύνδεση του εγκεφάλου και της καρδιάς.

Γιατί είναι τόσο σημαντική αυτή η σύνδεση;

Νέες έρευνες μας έχουν δείξει ότι όταν μπαίνουμε σε μία κατάσταση συνοχής η καρδιά και το μυαλό εργάζονται σε συνέργεια ως δύο συστήματα που γίνονται ένα.
Μπορούμε να μάθουμε πώς να ενεργοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε αυτή την ενέργεια μεταξύ της καρδιάς και του εγκεφάλου και να αποτρέψουμε το στρες και το άγχος να δημιουργήσουν συγκεκριμένα μοτίβα, βελτιώνοντας παράλληλα την ψυχική μας κατάσταση και την ικανότητά μας να διακρίνουμε.
Όταν το κάνουμε αυτό, οι δημιουργικές λύσεις για τις προσωπικές, κοινωνικές και συνολικές προκλήσεις μας, γίνονται πιο προσιτές, φέρνοντάς μας περισσότερη διορατικότητα και ροή.
Μέσω της DQLE στόχος μου είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να ενεργοποιήσουν αυτή τους τη δυνατότητα και να αλλάξουν τη ζωή τους επιλέγοντας συνειδητά πλέον το πώς θέλουν να ζουν και να ξαναβρούν το ποιοι πραγματικά είναι.
Η πρόσβαση στη διαισθητική ενέργεια/νοημοσύνη της καρδιάς ποικίλλει μεταξύ των ατόμων, αλλά όλοι έχουμε αυτή τη δυνατότητα.
Γι΄ αυτό και είναι σημαντικό το κάθε άτομο να προσεγγίζεται με εξατομικευμένο τρόπο, αυτόν που μπορεί να ακούσει η δική του καρδιά ώστε να ευθυγραμμιστεί και να δημιουργήσει τα δικά του «θαύματα».

Τι μας προσφέρει η DQLE

  • Μια νέα προοπτική, ένα νέο τρόπο αντίληψης και ερμηνείας όλων των γεγονότων και των περιστάσεων της ζωής μας.

  • Μαθαίνουμε για την αληθινή φύση του χώρου και του χωροχρόνου, πως το παρελθόν, παρόν και μέλλον συνυπάρχουν ταυτοχρόνως και πως μπορούμε να το αλλάξουμε.

  • «Άνοιγμα» στις αισθήσεις και στη ροή Ενέργειας μέσα από εμάς.

  • Εκπαιδευόμαστε στην αυτοπαρατήρηση μέσω ειδικών ασκήσεων για το πως να διερευνούμε και να καθαρίζουμε στο υποσυνείδητό μας το σύστημα των πεποιθήσεων μας.

  • Αποκτούμε Ζωντάνια, Υγεία, Ευεξία!

  • Αναβαθμίζουμε συνειδητά το γενετικό κώδικα στην 12-έλικη μορφή του.

  • Μαθαίνουμε πως να απεγκλωβιζόμαστε από τα αρνητικά συναισθήματα και να αποκρυπτογραφούμε το θετικό τους μήνυμα.

  • Εκπαιδευόμαστε στην εσωτερική ειρήνη και γαλήνη, εξισορροπώντας τις εσωτερικές αντιστάσεις και συγκρούσεις.

  • Ανοίγουμε την πόρτα στις πιθανότητες τις Κβαντικής Φυσικής ώστε να κάνουμε Κβαντικά άλματα!

Σε αυτό το ταξίδι δεν είμαστε ποτέ μόνοι...
Η φύση είναι πάντα δίπλα μας ενδυναμώνοντάς μας.
close
webinar

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να ενημερώνεσαι για νέα, προϊόντα, άρθρα και αποκλειστικές εκπτώσεις!

απαραίτητο *

Είμαστε ήδη 133! Δεν θα σου στείλουμε spam! Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.