Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος για να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς!

Απαντήσεις για γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, με τη συμπεριφορά τη δική σου και των γύρω σου, με την επιθυμία σου να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι της Ύπαρξής σου, το σχέδιο της ψυχής σου, το οποίο επέλεξες πριν κατέλθεις στη Γη.

Τον δρόμο αυτό χάραξε ο σημαντικός Έλληνας φιλόσοφος, μαθηματικός και γεωμέτρης Πυθαγόρας, ο κατεξοχήν θεμελιωτής των μαθηματικών, ο δημιουργός ενός άρτιου συστήματος όπου μέσω των αριθμών μπορούμε να κατανοήσουμε την αρχή της ενότητας, στην οποία στηρίζεται όλη η δημιουργία. Όλα δημιουργούνται μέσω αριθμητικών αναλογιών και αρμονικών συνθέσεων. Κάθε τι γύρω μας, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας μικρόκοσμου, διέπεται από αριθμούς.

Η Πυθαγόρεια Αριθμολογία είναι μία εσωτερική επιστήμη που λειτουργεί θεραπευτικά δίνοντάς σου τις πληροφορίες και τη γνώση ώστε να δεις τι κρύβεται πίσω από τη φαινομενικότητα των καταστάσεων που βιώνεις, τι είναι αυτό που ενεργοποιείται σε βαθύτερο επίπεδο στις διάφορες φάσεις της ζωής σου.

Μέσω της Πυθαγόρειας Αριθμολογίας, μπορείς να γνωρίσεις το σχέδιο της ψυχής σου πάνω στο οποίο ήρθες να βαδίσεις. Αποκτώντας επίγνωση του σχεδίου αυτού σταματάς να βαδίζεις στην άγνοια, αναγνωρίζεις ότι υπάρχει θεϊκή σοφία παντού και είναι πλέον προσωπική σου επιλογή εάν θα επιλέξεις να βαδίσεις μέσα από την υψηλή δόνηση των αριθμών, φέρνοντας περισσότερη χαρά και αρμονία στη ζωή σου, ή μέσα από τη χαμηλή δόνησή τους περνώντας μέσα από καταστάσεις με πόνο, κόπο και μόχθο.

Μέσα από την προσωπική σου συνεδρία Πυθαγόρειας Αριθμολογίας, μεταξύ άλλων, θα μάθεις:

  • Τι είδους εμπειρίες ήρθες να πάρεις;
  • Με ποιον τρόπο ήρθες να πάρεις τις εμπειρίες σου στην τρέχουσα ζωή;
  • Ποια είναι τα ευάλωτα σημεία σου και πώς μπορείς να τα βελτιώσεις;
  • Ποια είναι η αποστολή - ο σκοπός της ενσαρκώσεώς σου;
  • Με ποιες ικανότητες - εφόδια έχεις έρθει;
  • Γιατί σε κάποιους τομείς στη ζωή σου (σχέσεις, οικογένεια, υλική αφθονία, επαγγελματικά) μπορεί να αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάποια δυσαρμονία; Πώς μπορείς να τους βελτιώσεις;
  • Ποιες είναι εκείνες οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις ώστε να βιώνεις περισσότερη χαρά, γαλήνη και αρμονία στη ζωή σου;

Κανείς μας δεν έχει έρθει στη Γη τυχαία, ούτε μας συμβαίνουν τυχαία γεγονότα!

Η ημερομηνία γέννησής σου και το όνομά σου αποκαλύπτουν το ταξίδι της ζωής σου!

Εσύ γνωρίζεις το δικό σου;

Κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού

close
webinar

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο για να ενημερώνεσαι για νέα, προϊόντα, άρθρα και αποκλειστικές εκπτώσεις!

απαραίτητο *

Είμαστε ήδη 133! Δεν θα σου στείλουμε spam! Διάβασε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.